• BIST 9312.13
  • Altın 4095.076
  • Dolar 38.2894
  • Euro 43.6771
  • İstanbul 17 °C
  • Diyarbakır 25 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 25 °C
  • Berlin 18 °C

Yıldız Kenter : Parasız kaldım

Yıldız Kenter : Parasız kaldım
Yıldız Kenter, "Parasız kaldım" dedi! Türk Tiyatrosu'nun efsane ismi Yıldız Kenter, 600 lira emekli maaşıyla geçinmeye çalışıyor

Türk Tiyatrosu'nun efsane ismi Yıldız Kenter, 600 lira emekli maaşıyla geçinmeye çalışıyor

Yıldız Kenter, "Parasız kaldım" dedi! Bebek'te sabah yürüyüşü yaparken görüntülenen ünlü oyuncu, "67 yaşını geçtiğim için konservatuvardan aldığım maaşı kestiler. Bankaya gittiğimde 'Size para yok' dedikleri an yıkıldım. Parasız kaldım! Parasız kalan insanlar ne hissederse, onu hissettim. Şu an 600 lira emekli maaşıyla geçinmeye çalışıyorum" dedi.

Sabah gazetesinin haberine göre; kriz nedeniyle, sahibi olduğu tiyatronun iş yapmadığını, dolayısıyla belirli bir gelirinin de olmadığını, yaşamak için özel ders verdiğini söyleyen Kenter, isyan etti: "Bu ülkede yaşlı insanlara bakış açısı üzücü. Türkiye'de 'Yeter yahu, artık öl' gibi bir tavır sergileniyor. Şimdi ben aynı tavrı yaşıyor ve hissediyorum."

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89