• BIST 9393.79
  • Altın 3953.894
  • Dolar 38.0571
  • Euro 42.8951
  • İstanbul 14 °C
  • Diyarbakır 10 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 20 °C
  • Berlin 18 °C

Şevval Sam'dan Say'a sert sözler

Şevval Sam'dan Say'a sert sözler
Sibel Can'lı Geceler programının konukları Müslüm Gürses ve Şevval Sam'dı. Sibel Can'ın yönelttiği arabesk polemiğinin üzerine, konukları Fazıl Say'a ateş püskürdü.

Say'ın arabesk müzikle ilgili söylediği sözlere Şevval Sam bakın nasıl tepki verdi...

Show TV'de yayınlanan Sibel Can'lı Geceler programının konukları Müslüm Gürses ve Şevval Sam'dı. Sibel Can'ın yönelttiği arabesk polemiğinin üzerine, konukları Fazıl Say'a ateş püskürdü.

"Fazıl Say'ın 'arabesk müzik için yav...k' demesine ne diyorsunuz?" diye soran Sibel Can'a; Müslüm Gürses'in "Sıkılmışsa bu onun sorunu. Türkiyenin büyük bir bölümü dinliyor, seviyor, haz duyuyor. Sıkılmışsa bu Fazıl Say'ın kendi sorunudur. Biz sıkılmadık değil mi dostlar?" yanıtı yoğun alkış aldı.

TÜKÜRÜKLER SAÇARAK KÜFRETMEK YERİNE BUNA DAİR BİRŞEYLER YAPSIN

Müslüm Baba'nın yorumunun ardından geçtiğimiz günlerde arabesk albümü çıkaran Şevval Sam da ekledi: "Türkiye'nin aydınlık ve çağdaş bir müziği olmadığını söyleyen kişi, aydınlık ve çağdaş bir insan değildir. Bu bir tespit değil, bir hakaret!

Eğer Fazıl Say'ın bir rahatsızlığı varsa ağzından tükürükler saça saça küfür etmek yerine buna dair bir şeyler yapması lazım. Kendisi önyargılı olarak iyi müzik kötü müzik ayırımı yapıyor ama bu müziğin de iyi ve kötü örnekleri var.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89