• BIST 9379.83
  • Altın 3707.979
  • Dolar 37.8409
  • Euro 41.3004
  • İstanbul 11 °C
  • Diyarbakır 4 °C
  • Ankara 8 °C
  • İzmir 11 °C
  • Berlin 3 °C

MHP'den, Hasan Cemal'e büyük hakaret!

MHP'den, Hasan Cemal'e büyük hakaret!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, gazeteci Hasan Cemal'in bugünkü yazısına tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, gazeteci Hasan Cemal'in bugünkü yazısına tepki gösterdi. Yalçın, "İşbirlikçi köşe yazarları, Türkiye'de Kürt kökenli vatandaşlarımızın haklarını savunmak bahanesiyle çoluk çocuk demeden binlerce insanımızı acımasızca öldüren bir cinayet şebekesinin bölücü, ayrıştırıcı emellerine hizmet ederek, onların ağır sorumluluğuna ve affedilmez suçlarına ortak olmaktadır." dedi.

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, Hasan Cemal'in eleştirilerine cevap verdi. Cemal'i işbirlikçi olmakla suçlayan ve Yalçın, "Hayırsız ve mirasyedi bir torun olarak kalemini Türklük düşmanlarının emrine vermekte üstatlaşan bu yazar, Osmanlı devlet adamı ve dedesi Cemal Paşa'nın kemiklerini sızlatmaya devam etmektedir. Barış, özgürlük ve insan hakları gibi sihirli kelimelerle insanımızın kafasını bulandırmak, aklını çelmek, Hasan Cemallerin itiyadı, itikadı ve meşrebi haline gelmiştir. O ve onun gibiler, bölücü başıyla masaya oturmayı barış açılımı olarak nitelerken, demokrasinin nimetlerini istismar etmektedir. Ayrıca, katilleri okşayarak akan kanın duracağı hayallerine kapılanlar ya safdildir, ya hamakat erbabıdır." diye konuştu.

Yalçın, eleştirilerine şöyle devam etti: "Böylesi işbirlikçi köşe yazarları, Türkiye'de Kürt kökenli vatandaşlarımızın haklarını savunmak bahanesiyle çoluk çocuk demeden binlerce insanımızı acımasızca öldüren bir cinayet şebekesinin bölücü, ayrıştırıcı emellerine hizmet ederek, onların ağır sorumluluğuna ve affedilmez suçlarına ortak olmaktadır. Oysa MHP terörle mücadelede hükümete her türlü desteği vermiş ve bunu her zaman açık yüreklilikle dile getirmiştir. İşbirlikçi köşe yazarları, Türkiye'de Kürt kökenli vatandaşlarımızın haklarını savunmak bahanesiyle çoluk çocuk demeden binlerce insanımızı acımasızca öldüren bir cinayet şebekesinin bölücü, ayrıştırıcı emellerine hizmet ederek, onların ağır sorumluluğuna ve affedilmez suçlarına ortak olmaktadır."

"MHP, TÜRK'Ü KÜRT'TEN AYIRMAMIŞTIR"

MHP'nin, Türk'ü Kürt'ten ayırmadığını kaydeden Yalçın, "Hasan Cemal'in ahlak, insaf ve izan dışı iddialarının aksine, hiçbir Türk milliyetçisi, kardeşlerinin kendi yerel dillerinde şarkı söylemesine, birbirleriyle iletişim kurmasına karşı çıkmamıştır. Her biri farklı kökenlerden gelen camiamızın mensupları, geçmişte olduğu gibi bugün de kederde, tasada ve kıvançta ortaktır. Hasan Cemal gibi ayrık otları aramızdaki dayanışmayı asla bozamayacaktır." ifadelerini kullandı.

İşte MHP'yi kızdıran O yazı...

  • Yorumlar 14
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    • ALİKAR13 Ocak 2013 Pazar 14:42BU ADAM BAŞKA BİR COĞRAFYADANMI BAHS EDİYOR ACABA

      Ben bu adamları kaale bile almam, Ne söyleyeceğinide ismim gibi tahmin etiğim halde yinede göz attım. Çok komikler ya bu adamlar.
      Aslında ya kendileri çok geri zekalı veya insanları geri zekalı zan ediyorlar.
      Hasan cemal dedesinin kemiklerini sızlatıyormuş :)))

      Yanıtla (0) (0)
    • Serdar Merdan13 Ocak 2013 Pazar 18:14Bunlar Engerekler ve Çıyanlardır

      Alikar arkadaş, geri zekalı değiller bunlar. Devlet erkini bir şekilde paylaşan ve bu kaymağı kaybetmemek için çabalayanlardır bunlar. Ve malesef iktidar hariç, herkese korku salıyorlar. Kimse de onların bu hakaret ve küfürlerine hakettiği cevabı vermeye cesaret edemiyor.

      Daha geçen gün Tatlıses'e yaptıkları hakareti ve Tatlıses'in ürkek cevabını bilmem okudun mu.

      Yanıtla (0) (0)
    • ahmet ates13 Ocak 2013 Pazar 18:32basliksiz

      bir birinden ayirmiyorum dedigin insanlara bir dönem kürt diyemiyordun vatan dedigin sermaye bayragi parcalanmadi bugün sen kürt diyorsun vatanin yine parcalanmadi bir düsün son genel secim öncesi % kac oya sahipdin bugün yüzde kac oyun var kürt sorunu senide bitiriyor farkinda degilmisin

      Yanıtla (0) (0)
    • diyeyim13 Ocak 2013 Pazar 21:11ne

      ağzı olan konuşuyor. şimdi bu adam kime ne anlattı. çözüm nedir onlar için? kürtlerin sorunları nasıl çözülecek?

      Yanıtla (0) (0)
    • Halit3013 Ocak 2013 Pazar 21:25Irkçı

      Hasan CEMAL'İn tırnağı bile olamazsınız,Kardeşiniz falan değiliz

      Yanıtla (0) (0)
    • miheme demir14 Ocak 2013 Pazartesi 01:02neden bu öfke

      hasan cemal'in yazısını okudum. böyle bir tepkiyi çekecek radikal bir yazı değil. bu mhpli arkadaş bilinçli olarak bunu yapmıştır. ayrıca bu mhp ve tayfası türk kardeşlerine ne kazandırmışlar merak ediyorum. onların korkuları yüzünden bu ülke iflah olamaz duruma gelmiştir. kendileri bu ülkenin herşeyinden bu korkuları yaratarak,bütün türk kardeşlerinin ekmeğini de çalmışlardır. onların ne işsiz Türk kardeşleri umurlarında, ne de ölen türk kadınları,

      Yanıtla (0) (0)
    • Farabi kınoğlu14 Ocak 2013 Pazartesi 05:54Şoven palyaçolar

      Bu zihniyet bu ülkede kan siyasetiyle hala bir iktidar hevesiyle yanıp tutuşmaktadır..

      Yanıtla (0) (0)
    • izettin çiftçi14 Ocak 2013 Pazartesi 09:25faşizim

      mhp denen ırkçı gurubun hasan cemalle mukayesesi insanlık onuruna terstir bunu ilke haber de biliyor bu anlamda ratları ellerinden gittiği için mhp varlığı tehlikede çıngıraklı yılan gibi çınlaması doğaldır.

      Yanıtla (0) (0)
    • Muzaffer Saglam14 Ocak 2013 Pazartesi 09:47Fasizmin bas aktorudur!

      Keske bu tarz haberini gazetenizde yazmamis olsa idiniz. Bunlar zaten derin-devlet-ergenekon ve jitemin siyasetcileridirler. Onun icin de bence bunlarlan ilgili haberlere asla medyanizda yer vermeyiniz.

      Yanıtla (0) (0)
    • sipan yılmaz14 Ocak 2013 Pazartesi 12:53faşist deilsen

      eger bu sözde parti ben türklüğü savundugum kadar kürdüde savuuyorum diyorsa bir gün devlet bahceli ve kurmayları kürdistanı dolaşsınlar sokak kahve demeden kürtlerin içine girsinler onları bi dinlesinler ve kürt ile diğer türk olmayan halkları haklarınıda türkleştirmeden çözme için bi girişimden bulunsunlar bizide yanıltsınlar .cemal paşa ırkçılıktan birşey elde edemedi hasan cemal de bu işi onlardan dah iiii bildiği için bu ya

      Editörün Notu: Lütfen.. Yorumların başlık dahil 500 karekterle sınırlı olduğunu unutmayalım...

      Yanıtla (0) (0)
    • Medya terazi14 Ocak 2013 Pazartesi 18:21Kardeşlik hileniz başınızı yesin

      Sakın Kürdlere üstelikte KARDEŞ demeyin

      Kürdler haq yeyen zorbacı Qatliyamcı haq gaspçısı hileci faşistlerle asla kardeş olmadı olamazda.

      Bundan sonra sömerebileceğiniz başka bir kardeş halk arayin.

      Mazlum Kürdlerin yakasındaki asırlık sinsi sömürgeci KARDEŞLİK söyleminizi düşürün O ağzınızdan

      Yanıtla (0) (0)
    • mustafa şimşek14 Ocak 2013 Pazartesi 19:58DİL

      Bu TÜRK milletinin seçkin evladı bir de TÜRKÇE konuşsa ya, kendilerini osmanlı ile özdeşleştirecekler ya, bol bol arapça kelime. Bu tip Türk vatandaşlarının konuşmalarını anlamak için tdk sözlükle gezmek gerekiyor, güya bunlar Türkçü.

      Yanıtla (0) (0)
    • Hakki Gök14 Ocak 2013 Pazartesi 22:28Kelin ilaci olsa basina sürerdi

      MHP sürekli kavga ve düsmanliklardan beslendi ve besleniyor. MHP baskaninin Hasan Cemal hakaretini ben övgü olarak alirim. Cünkü Bahcelinin dili ne zaman iyiden yana bir tek kelime sarfetmiski?

      Yanıtla (0) (0)
    • Hakki Gök15 Ocak 2013 Salı 17:08Kinden baska nesi var MHP

      Kürtce de bir laf var "kincilik zayifliktir". MHP zihinsel fakir, lideri zihinsel fakir ve baslenme kaynaklari ise KAFATASCILIK; KIN, INTIKAM; DÜSMANLIK ve AYRIMCILIK'tir. Sayin Bahceli hala zihinsel fakirliginin farkinda degilmisin, BARISA VE KARDESLIGE neden bu kadar düsmanlik güdüyorsun. Daha ne kadar kan aksin bu ülkeye baris gelene dek? Ne kadar kan akmasini isitiyorsun sayin Bahceli, doymadinmi, yetmedimi? Kafatasci zihniyet bu ülkeyi derbeder eder.

      Yanıtla (0) (0)
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89