• BIST 9374.17
  • Altın 4038.988
  • Dolar 38.1192
  • Euro 43.5539
  • İstanbul 13 °C
  • Diyarbakır 13 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 16 °C
  • Berlin 15 °C

İmralı heyetinde Leyla Zana sürprizi

İmralı heyetinde Leyla Zana sürprizi
Leyla Zana ve Sırrı Süreyya Önder PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere İmralı Adasına gitti.

Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana ve HDP Eş Genel Başkan yardımcısı Sırrı Süreyya Önder PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere İmralı Adası'na gitti..

Sabah saatlerinde İmralı Adası'na doğru yola çıkan Zana ve Önder'in Öcalan ile yapacakları görüşmelerinde Rojava ve Güney Kürdistan ile ilişkiler konusunun gündemde olacağı tahmin ediliyor. Önder ve Zana'nın akşam saatlerinde tekrardan İstanbul'a dönmesi bekleniyor.

PERVİN BULDAN: BİZ HAFTAYA GİDECEĞİZ

Pervin Buldan, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Sırrı Süreyya Önder ve Leyla Zana bugün Imralı adasına gitti. Heyetimizde bir değişiklik olmamıştır. Önümüzdeki hafta Adaya gideceğiz." dedi.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    • salih27 Ocak 2014 Pazartesi 12:52bağımsız

      bence sürpriz değil sonuçta bdp listelerinden bağımsız aday tapıldı malum baraj nedeniyle bdp dışında sadece bazı aşiretsel bağları nedeniyle bazı kimseler dışında başkasının seçilmesi biraz zor şu nda hala herhangi bir partiye üye olamama gibi bir yasağı bulunduğu için bağımsız olarak görünüyor.

      Yanıtla (0) (0)
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89