• BIST 9379.83
  • Altın 3707.979
  • Dolar 37.8409
  • Euro 41.3004
  • İstanbul 11 °C
  • Diyarbakır 4 °C
  • Ankara 8 °C
  • İzmir 11 °C
  • Berlin 2 °C

Hülya Avşar'dan MHP'ye: Sana ne lan!

Hülya Avşar'dan MHP'ye: Sana ne lan!
Hülya Avşar’dan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’a aynı sertlikte yanıt geldi:Sana ne lan! Bekliyorum sete...

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, oyuncu Hülya Avşar’ın askeri darbe döneminde idam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu’nun hayatının anlatıldığı ‘Veda Mektubu-Ankara Yazı’ filminde rol alacak olmasına tepki göstermiş “Kendi çocuğuna anne olmaktan uzak bir tipi de şehidimizin annesi rolünde oynatma hadsizliğine soyunan bu kanal bilmelidir ki, şehitlerimizin istismar malzemesi yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. O seti başına yıkarız” demişti.

Hülya Avşar'dan Büyükataman’a sert cevap

"Velev ki bir partiye destek veriyorum.
Velev ki Ello kızı Malakanım.
Velev ki Hülya Avşarım.
Velev ki Beşiktaşlıyım.
Velev ki Kürdüm
Velev ki Türküm

Sana ne lan, seni araştırırsak neler çıkar kimbilir dibinden, ondan da banane. Bana Ello kızı Malakan diyerek bölücülük yapan, sanatımla kişiliğimi karıştıran, fikirlerime saygı duymayarak demokrasiye, özgürlüğe karşı olduğunu gösteren sen kimsen, ben bu filmde oynayacağım, sizde gelin engelleyin.

32 yıllık sanat hayatımı, ne size ne de başka bir partiye göre yönlendirmeyeceğim. Şunu bilin ki Hülya Avşar kısacası sanat ve sanatçı partiler üstüdür. HADDİNİZİ BİLİN.

Hele ki anneliğime laf söylerseniz, tek başıma bir kadın olarak sizinle başederim. Bekliyorum sete hem de arkama sizin gibi parti gücünü almadan, tek bir kadın olarak."

  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    • ahmet erdem05 Mart 2015 Perşembe 11:48şér

      Şér şére, çi jine çi mére

      Yanıtla (0) (0)
    • kadir SAY05 Mart 2015 Perşembe 13:21helal be

      hulya hanımın anneliğne kişiliğne laf atma hakkı hiç kimsede yok

      Yanıtla (0) (0)
    • Dagefendi05 Mart 2015 Perşembe 14:25Seninleyim

      Ağzına sağlık her biji.!!

      Yanıtla (0) (0)
    • Muzaffer Saglam05 Mart 2015 Perşembe 15:38Her bijî!

      Tû keceka Kurd'a delal û qehremanî te bersiveke gelek meranî daye ew însanî înkar û fasist ji bo kî ewana hetenî we roje tû caran hebûna me Kurd'an qet qebûl nekirine û dibijin; ''Ewana Tirken li ser ciyane''. Derek her însanekî Kûrd bi nemûs me lê esle xwe Kurditiye xûdî derkeve. Slav û rêz qeceka Kurd'a qehreman.

      Yanıtla (0) (0)
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89