• BIST 9275.5
  • Altın 3764.205
  • Dolar 37.9345
  • Euro 41.5279
  • İstanbul 6 °C
  • Diyarbakır 15 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 9 °C
  • Berlin 9 °C

Göğebakan yeniden hastanede

Göğebakan yeniden hastanede
Kemoterapi tedavisinde son aşamaya gelindiği bilinen Göğebakanın ilik nakli ise yakın bir zamanda gerçekleşeceği haberleri hayranlarını mutlu etti.

Sanatçı Murat Göğebakan tedaviyesine verilen 20 gün aradan sonra yeniden yattı.

Sanatçı Murat Göğebakan ilik kanseri hastalığına yakalanmış ve sanatçının kemoterapi tedavisine başlanmıştı. Tedaviyesine 20 gün ara verilen sanatçı hastaneye yeniden yattı.

HaberTürk'ün haberine göre, tedavisine 20 gün ara verilen Murat Göğebakanın 4. kemoterapi tedavisi başladı.

Kemoterapi tedavisinde son aşamaya gelindiği bilinen Göğebakanın ilik nakli ise yakın bir zamanda gerçekleşeceği haberleri hayranlarını mutlu etti.

MAYIS AYINDAN BERİ TEDAVİ GÖRÜYOR

Mayıs ayında halsizlik, kırgınlık, karın ağrısı ve ateş şikayetiyle hastaneye başvuran sanatçı Murat Göğebekana yapılan tetkiklerin ardından kan kanseri teşhisi konulmuştu. O zamanlarda açıklama yapan doktoru Göğebakanın tedavisinin altı ay süreceğini ifade etmişti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89