• BIST 9306.96
  • Altın 4132.845
  • Dolar 38.4215
  • Euro 43.9475
  • İstanbul 11 °C
  • Diyarbakır 14 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 13 °C
  • Berlin 14 °C

Cebar Yawer: 'Kürdistan sınırları dahilinde sadece Şengal IŞİD işgalinde kaldı'

Cebar Yawer: 'Kürdistan sınırları dahilinde sadece Şengal IŞİD işgalinde kaldı'
Federal Kürdistan Peşmerge Bakanlığı Genel Sekreteri Cebar Yawer'den önemli açıklama...

Federal Kürdistan Peşmerge Bakanlığı Genel Sekreteri Cebar Yawer, Kürdistan Bölgesinin IŞİD işgali altındaki Şengal dışında bulunan topraklarının kurtarıldığını söyledi.

Kürdistan Bölgesi Peşmerge Bakanlığı Genel Sekreteri Cebar Yawer yaptığı açıklamada, “Kürdistan bölgesinin IŞİD işgali altında bulunan bölgeleri Şengal hariç Peşmerge güçleri tarafından kurtarılmış ve kontrol altına alınmıştır. Şengal’in kurtarılmasına ilişkin gereken planlarda yapılmıştır, yakında yapılacak bir operasyon ile bu ilçemizde özgürleştirilecektir” dedi.

Yawer, IŞİD’in Kürdistan Bölgesine bağlı cephelerde yenilgi aldığını, son saldırıların ise üyelerine cesaret vermek için yaptığını söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89