• BIST 9393.79
  • Altın 4029.551
  • Dolar 38.1078
  • Euro 43.4225
  • İstanbul 10 °C
  • Diyarbakır 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 11 °C
  • Berlin 14 °C

Bahçeli'den 'püskevit'e açıklama geldi

Bahçeli'den 'püskevit'e açıklama geldi
Bisküviye "püskevit" dediği görüntüleri internette tıklanma rekorları kıran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün o sözlerine açıklık getirdi.

Bisküviye "püskevit" dediği görüntüleri internette tıklanma rekorları kıran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün o sözlerine açıklık getirdi.

Bahçeli, o sözleri yoksul çocukların anlayacağı biçimde telaffuz ettiğini söyleyerek "Biz püskevit demesini de biliriz, bisküvi demesini de biliriz. Ama Allah bize şehide 'kelle' dedirtmesin" dedi.

Seçim çalışmalarını Tekirdağ'da sürdüren Devlet Bahçeli'nin Çekmeköy'deki mitinginde partililer tarafından açılan, "Biz püskevit demesini de biliriz, bisküvi demesini de biliriz. Ama Allah bize şehide 'kelle' dedirttirmesin" pankart dikkat çekti. Mitingin ardından Veliköy Belediyesi'ni ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bahçeli, "püskevit" açıklamasına değindi.

Bahçeli, görüntülerin internette büyük ilgi gördüğünün hatırlatılması üzerine, "Onu yakinen takip ediyorum ve çok da memnun oluyorum. Yoksul olan insanlarımızın çocukları bu kadar köşe yazarlığı yapacak kadar kavramları diksiyona uygun bir şekilde söyleyemiyor. Ben yoksul çocuklarımızın anlayacağı dilden konuşuyorum. Biz püskevit demesini de biliriz, bisküvi demesini de biliriz. Ama Allah bize şehide 'kelle' dedirtmesin" şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89