• BIST 9306.45
  • Altın 4248.682
  • Dolar 38.2594
  • Euro 43.9105
  • İstanbul 18 °C
  • Diyarbakır 27 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 26 °C
  • Berlin 19 °C

Ak Parti'den jet ihraç!

Ak Parti'den jet ihraç!
Aziz Babuşcu, MHP tarafından kasetlerin arkasında ki isim olarak hedef gösterilen Faruk Bayındır'ın da kesin ihraç kararıyla Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini söyledi.

 Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, MHP tarafından kasetlerin arkasında ki isim olarak hedef gösterilen Faruk Bayındır'ın da kesin ihraç kararıyla Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini söyledi.

Aziz Babuşçu, MHP’de patlak veren kaset skandalı sonrasında, muhalefet tarafından Ak Parti'ye yapılan eleştirilerin haksız olduğunu söylerken, MHP tarafından kasetlerin ardındaki isim olarak açıklanan Faruk Bayındır'ın da kesin ihraç kararıyla Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini açıkladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89